Zorgadministratie 1

Zorgadministratie

  • Zorgadministratie

Wij kunnen u helpen met uw zorgadministratie

Het gehele verwerkingsproces van de zorgadministratie in ONS kan behoorlijk tijdrovend zijn. We begrijpen dat u zich liever richt op het primaire zorgproces en niet op administratieve taken. Bovendien vraagt het verantwoorden van de door u geleverde zorg niet alleen kennis van de softwareapplicatie, maar ook van wet- en regelgeving.

Daarom zijn wij er voor u. Met de jarenlange kennis en ervaring van onze specialisten ondersteunen wij u van registratie tot declaratie. Bekijk hieronder een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

Functies die wij van u overnemen

Berichtenverkeer

De zorgadministratie in ONS start met het inlezen en verwerken van berichten die binnenkomen in de berichtenbox, welke gekoppeld is aan VECOZO.

Wij zorgen ervoor dat deze berichtenbox dagelijks wordt onderhouden. Hierdoor kunnen wij indicaties en mutaties altijd nauwkeurig en op tijd verwerken, waardoor uw administratie altijd up-to-date is.

Zorgadministratie

Voor een goedwerkend zorgadministratie proces is het van belang dat alle informatie rondom cliënten juist is verwerkt, maar ook dat statussen goed bijgehouden worden.

Denk hierbij aan het verwerken van indicaties en mutaties, maar ook aan het tijdig vermelden van aflopende indicaties of de beschikbaarheid van budgetten. Ook kunnen wij kleine aanpassingen binnen de inrichting doen zoals het updaten van producttarieven etc. Zo staat u nooit voor verrassingen en kan het declaratieproces soepel verlopen.

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?