De zorg heeft geweldige oplossingen nodig

Bij Pragt Portalise streven we ernaar om zorgorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen

Als zorgorganisatie sta je voor talloze uitdagingen, waaronder het nauwkeurig en efficiënt afhandelen van declaraties, het beheren van Vecozo en het stroomlijnen van de zorgadministratie. Bij Pragt Portalise begrijpen we de complexiteit van deze processen en streven we ernaar om zorgorganisaties te ondersteunen en te ontzorgen met onze uitgebreide diensten. 

Ons toegewijde team van experts is gespecialiseerd in het ondersteunen van zorgorganisaties bij alle aspecten van hun declaratieproces. Van het opstellen van nauwkeurige declaraties tot het indienen bij de juiste instanties, wij zorgen ervoor dat alles correct en tijdig wordt afgehandeld. Hierdoor kunnen zorgorganisaties zich richten op hun kerntaken, wetende dat hun financiële processen in goede handen zijn. 

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij Vecozo, het platform dat essentieel is voor communicatie en gegevensuitwisseling binnen de Nederlandse zorgsector. Ons team zorgt ervoor dat zorgorganisaties volledig voldoen aan de vereisten van Vecozo en profiteren van de voordelen die het platform biedt, zoals efficiënte gegevensuitwisseling en eenvoudige toegang tot relevante informatie

Onze Services en Diensten

Wij ontzorgen zorgorganisaties met onze uitgebreide diensten op het gebied van zorgadministratie. Of het nu gaat om het beheren van cliëntgegevens, het bijhouden van zorgplannen of het afhandelen van facturatie, wij staan klaar om zorgorganisaties te ondersteunen bij al hun administratieve taken.  

Met onze diensten kunnen zorgorganisaties zich volledig focussen op het bieden van hoogwaardige zorg, wetende dat alle financiële en administratieve processen in goede handen zijn. Bij Pragt Portalise streven we ernaar om zorgorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het welzijn van hun cliënten. 

Dit zijn de verschillende services waarmee wij je kunnen helpen:

Zorg Services 1

Support

We werken met support-abonnementen. Dit zijn jaarabonnementen die je per maand betaalt. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de hulp die je wenst. Wil je support op ICT of met je beheer van je ECD of wil je ook dat jouw zorgadministratie voor jou gedaan wordt? Kijk hieronder hoe het werkt.

Zorg Services 2

Beheer

Wij bieden structurele ondersteuning bij de optimalisatie van Ons®, voor zowel dekorte als lange termijn. We lossen (complexe) vraagstukken op en maken de vertaling van jullie werkproces naar de functionaliteiten in Ons®, zodat deze passen bij de bedrijfsvoering van jouw organisatie. Zo zijn wij een verlengde van jouw organisatie!​

Zorg Services 2

Administratie

Wij kunnen delen van of de gehele zorgadministratie voor u uitvoeren. Indien gewenst kunt u daarnaast gebruik maken van onze helpdesk voor al uw functionele, technische en/of procesmatige vragen. Door financiële taken uit te besteden hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een efficiënte facturatie en kan uw organisatie zich focussen op het primaire proces van zorglevering.

Zorg Services 2

Training

Sinds onze oprichting en het leveren van het ECD's zijn wij continu bezig om onze trainingen te verbreden en te verbeteren. Een goede training is namelijk onontbeerlijk om goed met online programma’s om te gaan en het maximale er uit te halen. Trainingen kunnen we geven op Nedap ONS, Careportal & Care4 (Avinty).

Wat levert dit u op? Allereerst bespaart u kostbare tijd. Door gebruik te maken van onze diensten hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het declareren van zorgkosten. Ons team van experts neemt deze taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw declaratie- en zorgprocessen? Bij ons draait alles om het leveren van toegevoegde waarde en het ontzorgen van uw organisatie, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg aan uw cliënten. 

Neem contact op voor een afspraak.

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Sinds ik mijn zorgadministratie aan Pragt Portalise heb toevertrouwd, is een enorme last van mijn schouders gevallen. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over het bijhouden van ingewikkelde formulieren of het indienen van declaraties. Alles wordt voor mij geregeld, en ik kan me volledig concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan mijn cliënten.
Zorg Services 5
Liannne Lemmers
De Familie Hoeve Benningbroek

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van ONS

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Interesse in een Quick Scan?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief