Processen zijn onmiskenbaar belangrijk tijdens het Primaire Proces en de Zorgadministratie

Al 15 jaar helpen wij kleinschalige zorginstellingen met het draaiend houden van hun organisatie. Zo kunnen deze instellingen zich concentreren op hun operationele zorg en hoeven ze niet na te denken over beheer, ict en adminstratie van clienten.

Hoe staan je processen ervoor?

Hoe houd je grip op je primaire proces? Hoe verloopt je registratie? Spreek iedereen dezelfde taal? Is er een duidelijk clientreis? Hoe vertaalt dit zich naar cijfers? Allemaal Keywoorden die je je als organistatie continu kunt afvragen of 1x goed kunt inrichten.

Jouw Processen zijn onze zorg!

Het primaire proces is uiteraard essentieel voor een zorginstelling maar als je dit niet goed inricht kun je (veel) geld mislopen. Zonder tools kun je niet werken. Welke processen heb je ingericht? Wie is verantwoordelijk? Hoe verloopt je Declaratie proces? Wij kunnen je helpen met de analyse of inrichting daarvan. Vraag nu een gesprek aan en samen kijken we hoe je eventuele hoofdpijn(en) kunnen wegnemen.

 

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij werken al jaren samen met Pragt Portalise. Onze hele digitale infrastructuur is op Microsoft 365 en ONS van Nedap gebouwd en dat werkt echt super! Bijkomend voordeel is dat het veilig is en er overal vandaan gewerkt kan worden.
Jouw Proces Partner 1
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van Microsoft 365

Iets meer dan de helft van de MKB-bedrijven maakt gebruik van Microsoft 365. Uiteraard zijn Word, Excel, PowerPoint en Outlook de meest gebruikte applicaties. Maar wat is Office 365 nou precies en wat kun je ermee? Office 365 heeft veel meer te bieden en geeft vooral een uitgelezen kans om de productiviteit te verhogen.

Een van de meest imponerende ontwikkelingen in de cloud was de komst van Microsoft Office 365 in 2011. Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, instellingen en thuisgebruik.

Deze diensten worden in beginsel aangeboden als online toepassingen in de cloud. De applicaties kunnen daarnaast ook op de pc, laptop, tablet of smartphone worden geïnstalleerd. Bovendien is een combinatie van beide installaties mogelijk.

Met Office 365 heb je altijd de beschikking over de meest recente versie van de Office-applicaties. 

Dat geldt niet alleen voor bekende toepassingen als Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar ook voor de andere applicaties zoals OneDrive, Teams, SharePoint, OneNote en Power BI, die stuk voor stuk helpen om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen.

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief