Nieuws uit het zorglandschap

Al 15 jaar helpen wij kleinschalige zorginstellingen met het draaiend houden van hun organisatie. Zo kunnen deze instellingen zich concentreren op hun operationele zorg en hoeven ze niet na te denken over beheer, ict en adminstratie van clienten.

Nieuws & updates uit het zorglandschap om jullie sneller van de juiste informatie te voorzien.

Binnenkort kun je hier onze nieuwspagina verwachten met allerlei updates uit het zorglandschap. Van financiele aanpassingen tot Vecozo of I sociaal domein updates tot WLZ of PGB aanpassingen.

Ons Support Abonnement uitgelegd (Brons)

Met een support abonnement van Pragt- Portalise weet je zeker dat je niet vastloopt op het moment dt het nodig is.

Voor een vast bedrag per maand staan we je bij met onze jarenlange expertise op het gebied van Microsoft (partner) Applicaties & Ons Suite en Careportal ECD’s.

Heb je problemen met inloggen, single sign on of een andere technische vraagstukje waar je even niet uitkomt? Wij zijn daar om je snel en doelmatig te helpen en kijken graag mee.

Het basis abonnement (brons) is 149e per maand. Klik hieronder voor een afspraak, dan kunnen we kijken wat passend voor jouw situatie is.

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij werken al jaren samen met Pragt Portalise. Onze hele digitale infrastructuur is op Microsoft 365 en ONS van Nedap gebouwd en dat werkt echt super! Bijkomend voordeel is dat het veilig is en er overal vandaan gewerkt kan worden.
Nieuws 1
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van Microsoft 365

Iets meer dan de helft van de MKB-bedrijven maakt gebruik van Microsoft 365. Uiteraard zijn Word, Excel, PowerPoint en Outlook de meest gebruikte applicaties. Maar wat is Office 365 nou precies en wat kun je ermee? Office 365 heeft veel meer te bieden en geeft vooral een uitgelezen kans om de productiviteit te verhogen.

Een van de meest imponerende ontwikkelingen in de cloud was de komst van Microsoft Office 365 in 2011. Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, instellingen en thuisgebruik.

Deze diensten worden in beginsel aangeboden als online toepassingen in de cloud. De applicaties kunnen daarnaast ook op de pc, laptop, tablet of smartphone worden geïnstalleerd. Bovendien is een combinatie van beide installaties mogelijk.

Met Office 365 heb je altijd de beschikking over de meest recente versie van de Office-applicaties. 

Dat geldt niet alleen voor bekende toepassingen als Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar ook voor de andere applicaties zoals OneDrive, Teams, SharePoint, OneNote en Power BI, die stuk voor stuk helpen om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen.

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief