Zorg is maatwerk 1

Zorg is maatwerk

  • Zorg is maatwerk

Onze ondersteuning is Flexibel en persoonlijk

Wij leveren maatwerk in de Zorg en we staan garant voor een persoonlijke benadering die naadloos aansluit bij de unieke behoeften van elke zorginstelling. Wij begrijpen dat geen twee zorgorganisaties hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan die altijd beschikbaar en flexibel zijn.  

Hieronder vind je Onze diensten en services

ons

Implementaties

Als partner van Nedap en Microsoft kunnen wij de inrichting van de ONS applicatie of Microsoft (bijv. Sharepoint of 365) voor je verzorgen.

 

CP-100x100

CarePortal

Vergader, chat, bel en werk samen, allemaal op één plek.

Microsoft-Office-365-logo 100x120

Zorgadvies

Te veel werk voor je personeel? Loop je achter met to do’s? Hulp nodig bij complexe zaken zoals wetgeving, Vecozo,
sociaal domein? Samen kijken we hoe we je het meest doelmatig kunnen helpen.

Portalise-icoon-roze_handtekening

Zorgprocessen

Dankzij onze jarenlange ervaring bij grote en kleinschalige zorginstellingen kunnen we je heel gericht helpen met de inrichting van je processen zoals bijvoorbeeld de clientreis, een declaratieproces of een het inrichten van het primaire proces.

Portalise-icoon-roze_handtekening

Cloud Back-up

Cloud Back-up voor SharePoint, Outlook en OneDrive

Portalise-icoon-roze_handtekening

QuickScan

Hier kijken we heel specifiek naar je administratie. Waar er bijvoorbeeld een lek zit en je geld misloopt, nog te goed hebt of te veel gekregen hebt. Ook wel rechtmatige zorg vs onrechtmarige zorg. Met behulp van onze Quickscan kunnen we zeer snel zien waar de angel zit en gaan we je helpen met repartie, validatie en achterstallige declaratie.

 

Onze Focus

Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van zorgadministratie en applicatiebeheer, met een speciale nadruk op het ONS NEDAP-systeem. Of het nu gaat om het opzetten en optimaliseren van uw zorgadministratieproces of het beheren en aanpassen van uw ECD en aanverwante applicaties, ons team van experts staat klaar om u te helpen. 

Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit. Wij begrijpen dat de zorgsector dynamisch is en dat uw behoeften voortdurend kunnen veranderen. Daarom zijn wij altijd beschikbaar om u te ondersteunen, ongeacht het tijdstip of de situatie. Of u nu behoefte heeft aan snelle technische ondersteuning of uitgebreid advies op maat, wij zijn er om u te helpen, 24/7. 

Nedap-ons-logo

Nedap Healthcare ONS

Het ECD Ons van Nedap Healthcare is een integrale software-suite voor de zorg. Dagelijks gebruiken meer dan 1.500 zorginstellingen in Nederland dit elektronisch cliëntendossier (ECD).

Samen vereenvoudigen we de administratieve taken van zorgprofessionals waardoor er meer tijd voor zorg overblijft.

Wij zijn als onafhankelijke, zelfstandige en gespecialiseerde IT consultant implementatie- en Businesspartner van Nedap en op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en updates van Ons.

CarePortal ONS ECD

Elektronisch Cliënten dossier (ECD) CarePortal

CarePortal is een digitale omgeving waarin je cliëntgegevens registreert en verzamelt. In het ECD zien zorgmedewerkers en behandelaren direct wat het zorg- en begeleidingsplan van de client is, alsmede de gemaakte afspraken met cliënten en hun vertegenwoordigers.

Het ECD geeft overzicht en inzicht in het zorgleefplan en de dagelijkse zorgbehoeftes van de cliënt. Daarnaast kun je zorg- en administratief gerelateerde cliëntgegevens in het ECD opslaan. 

Microsoft Office 365

Alles wat je nodig hebt Microsoft 365

Met Office 365 heb je altijd de beschikking over de meest recente versie van de Office-applicaties. Dat geldt niet alleen voor bekende toepassingen als WordExcelPowerPoint en Outlook, maar ook voor de andere applicaties zoals OneDriveTeams, SharePoint, OneNote en Power BI, die stuk voor stuk helpen om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen.  

Microsoft_Power_Apps_29

Incidenten melden MIC | MIM

Wil jij het proces rondom monitoring en opvolging van meldingen van incidenten rondom cliënten (MIC) en/of medewerkers (MIM) zo goed mogelijk stroomlijnen? Onze software biedt ondersteuning!

Met onze software kunnen incidenten gemakkelijk worden gemeld en geanalyseerd in de bestaande digitale kantooromgeving zoals Microsoft 365. Vanuit de app kunnen bovendien verbetersuggesties worden gedaan en verbetermaatregelen worden gemonitord. Door verbeterprocessen digitaal te ondersteunen houden medewerkers focus op kwaliteit en verbetering binnen hun dagelijkse werkprocessen.

SkyKick

Back-up voor M365, SharePoint, Outlook en OneDrive Skykick

Volledige Microsoft 365-gegevensbescherming

Portalise Cloud Backup biedt volledige bescherming van uw gebruikersgegevens in de volledige Microsoft 365-productiviteitssuite.

Via krachtige zoek- en herstelmogelijkheden kunnen gegevens teruggebracht worden naar de oorspronkelijke locatie en zelfs naar een specifiek tijdstip.

Maak een back-up van uw volledige Exchange-mailbox zoals e-mails, agenda’s, taken en contactgegevens,

Maak een back-up van uw SharePoint en OneDrive omgevingen

Microsoft PowerApps

Gemakkelijk apps bouwen Microsoft Power Apps

De applicatie Power Apps geeft je de mogelijkheid om applicaties snel en gemakkelijk op maat te ontwikkelen. Power Apps biedt standaard bouwblokken die je kunt gebruiken om zelf een applicatie in elkaar te zetten. Net als bij Power Automate in Office 365 heb je bij Power Apps geen specifieke programmeerkennis nodig.

Daardoor kun je snel met deze slimme tool aan de slag. De mogelijkheden voor het bouwen van applicaties zijn zo goed als eindeloos. Zo kun je een app bouwen waarmee medewerkers tickets over problemen kunnen indienen. Of je bouwt een app voor de tijdregistratie van medewerkers of eentje voor het voorraadbeheer. Er zijn een heleboel sjablonen beschikbaar, die jou bij het bouwen van een applicatie ondersteunen. Bovendien integreert Power Apps fantastisch met andere applicaties van Office 365, waardoor je gemakkelijk koppelingen met (bijvoorbeeld) SharePoint, Power BI en Teams kunt maken.

Microsoft Project

Stroomlijn Verbeterprocessen

Wil jij het proces rondom monitoring van KPI’s en opvolging van verbetermaatregelen zo goed mogelijk stroomlijnen? Portalise helpt!
In onze powerapp kunnen prestatie indicatoren worden bijgehouden en afgezet tegen vooraf gedefinieerde normen. Vanuit de app kunnen bovendien verbetersuggesties worden gedaan en verbetermaatregelen worden gemonitord. Door verbeterprocessen digitaal te ondersteunen houden medewerkers focus op kwaliteit en verbetering binnen hun dagelijkse werkprocessen.

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?