De zorg heeft geweldige oplossingen nodig

Flexibel en persoonlijk

Bij Maatwerk in de Zorg staan we garant voor een persoonlijke benadering die naadloos aansluit bij de unieke behoeften van elke zorginstelling. Wij begrijpen dat geen twee zorgorganisaties hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die altijd beschikbaar en flexibel zijn. 

Onze Focus

Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van zorgadministratie en applicatiebeheer, met een speciale nadruk op het ONS NEDAP-systeem. Of het nu gaat om het opzetten en optimaliseren van uw zorgadministratieproces of het beheren en aanpassen van uw ECD en aanverwante applicaties, ons team van experts staat klaar om u te helpen. 

Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit. Wij begrijpen dat de zorgsector dynamisch is en dat uw behoeften voortdurend kunnen veranderen. Daarom zijn wij altijd beschikbaar om u te ondersteunen, ongeacht het tijdstip of de situatie. Of u nu behoefte heeft aan snelle technische ondersteuning of uitgebreid advies op maat, wij zijn er om u te helpen, 24/7. 

Onze diensten en services

Zorg Consultancy-2 1

Implementatie Nedap ONS en/of Microsoft

Als partner van Nedap en Microsoft kunnen wij de inrichting van de ONS applicatie of Microsoft (bijv. Sharepoint of 365) voor je verzorgen.

Zorg Consultancy-2 1

Zorg Advies

Te veel werk voor je personeel? Loop je achter met to do's? Hulp nodig bij complexe zaken zoals wetgeving, Vecozo, I sociaal domein? Samen kijken we hoe we je het meest doelmatig kunnen helpen.

Zorg Consultancy-2 1

Zorgprocessen

Dankzij onze jarenlange ervaring bij grote en kleinschalige zorginstellingen kunnen we je heel gericht helpen met de inrichting van je processen zoals bijvoorbeeld de clientreis, een declaratieproces of een het inrichten van het primaire proces.

Zorg Consultancy-2 1

Reparatie en achterstallig onderhoud

Hier kijken we heel specifiek naar je administratie. Waar er bijvoorbeeld een lek zit en je geld misloopt, nog te goed hebt of te veel gekregen hebt. Ook wel rechtmatige zorg vs onrechtmarige zorg. Met behulp van onze Quickscan kunnen we zeer snel zien waar de angel zit en gaan we je helpen met repartie, validatie en achterstallige declaratie.

Bij Maatwerk in de Zorg bent u verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van zorgadministratie en applicatiebeheer, met een flexibele en persoonlijke benadering die altijd beschikbaar is wanneer u ons nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw zorginstelling naar een hoger niveau te tillen. 

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij werken al jaren samen met Pragt Portalise. Onze hele digitale infrastructuur is op Microsoft 365 en ONS van Nedap gebouwd en dat werkt echt super! Bijkomend voordeel is dat het veilig is en er overal vandaan gewerkt kan worden.
Zorg Consultancy-2 5
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van ONS

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Interesse in een Quick Scan?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief