Applicaties in de Zorg​ 1

Applicaties in de Zorg

  • Applicaties in de Zorg​

Wij ondersteunen uw bedrijfsprocessen met behulp van de beste software

Al 15 jaar helpen wij kleinschalige zorginstellingen met het draaiend houden van hun organisatie. Zo kunnen deze instellingen zich concentreren op hun operationele zorg en hoeven ze niet na te denken over beheer, ict en administratie van cliënten.

Bij Pragt Portalise zijn we trots om een breed scala aan geavanceerde zorgapplicaties aan te bieden die zijn ontworpen om zorgaanbieders naar een hoger niveau te tillen. We begrijpen dat de zorgsector voortdurend evolueert en dat u de best mogelijke tools nodig heeft om te kunnen excelleren. Daarom bieden wij een diversiteit aan oplossingen, waaronder ONS Nedap en Microsoft. 

Hieronder vindt u onze zorgapplicaties

Microsoft-Office-365-logo 100x120

Microsoft 365

altijd de beschikking over de meest recente versie van de Office-applicaties

Portalise-icoon-roze_handtekening

Zorg applicaties

Stroomlijn met onze Apps uw processen en verhoog de productiviteit van uw organisatie

Portalise-icoon-roze_handtekening

MIC | MIM

Stroomlijnen van incidenten cliënten en medewerkers in een handige app

CP-100x100

CarePortal ECD

Vergader, chat, bel en werk samen, allemaal op één plek.

Pragt Portalise ontwikkelt applicaties die je dagelijkse leven gemakkelijker maken

Bij Pragt Portalise begrijpen we het belang van moderne communicatie- en samenwerkingstools voor uw zorgorganisatie. Daarom bieden wij een portaal aan waarmee u toegang krijgt tot een reeks krachtige hulpmiddelen, zoals Apps voor facilitair-, financieel- en documenten beheer, een support tool en een digitaal dossier. Deze tools vergemakkelijken samenwerking en informatie-uitwisseling binnen uw team, wat leidt tot efficiëntere werkprocessen en een betere zorg voor uw cliënten. 

Als specialist in het beheer, de realisatie en/of implementatie van systemen van ONS, het toonaangevende ECD in Nederland, zijn wij er trots op om organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun processen. Ons team is gespecialiseerd in het koppelen van elke applicatie via Microsoft 365, waardoor een naadloze integratie ontstaat die de workflow vereenvoudigt en de productiviteit verhoogt

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?