De zorg heeft geweldige oplossingen nodig

Wij ondersteunen uw bedrijfsprocessen met behulp van de beste software

Al 15 jaar helpen wij kleinschalige zorginstellingen met het draaiend houden van hun organisatie. Zo kunnen deze instellingen zich concentreren op hun operationele zorg en hoeven ze niet na te denken over beheer, ict en administratie van cliënten.

Bij Pragt Portalise zijn we trots om een breed scala aan geavanceerde zorgapplicaties aan te bieden die zijn ontworpen om zorgaanbieders naar een hoger niveau te tillen. We begrijpen dat de zorgsector voortdurend evolueert en dat u de best mogelijke tools nodig heeft om te kunnen excelleren. Daarom bieden wij een diversiteit aan oplossingen, waaronder ONS Nedap en Microsoft.  

ONS NEDAP | ECD

ONS Nedap is een krachtige en gebruiksvriendelijke applicatie voor het beheren van elektronische cliëntendossiers. Het stelt uw organisatie in staat om efficiënt en effectief te werken, met toegang tot alle relevante informatie over uw patiënten op één centrale locatie. Hiermee kunt u de zorg verbeteren, de communicatie stroomlijnen en de naleving van regelgeving vereenvoudigen. 

Het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) vormt een essentieel onderdeel van iedere organisatie die zich bezighoudt met zorg en welzijn. Het biedt een gestructureerde en geïntegreerde manier om belangrijke informatie over cliënten te beheren en te delen binnen de organisatie en met relevante stakeholders. Naast het ECD zijn ondersteunende applicaties zoals Microsoft Outlook, Word en Excel van onschatbare waarde. Deze tools spelen een cruciale rol in het efficiënt beheren van communicatie, documenten en gegevens. 

Microsoft 365 Applicaties

Bij Pragt Portalise begrijpen we het belang van moderne communicatie- en samenwerkingstools voor uw zorgorganisatie. Daarom bieden wij uitgebreide Microsoft 365-implementaties aan, waarmee u toegang krijgt tot een reeks krachtige hulpmiddelen, zoals Microsoft Teams, SharePoint en meer. Deze tools vergemakkelijken samenwerking en informatie-uitwisseling binnen uw team, wat leidt tot efficiëntere werkprocessen en betere zorg voor uw patiënten. 

Bij Pragt-Portalise begrijpen we het belang van een goed geïntegreerd en efficiënt systeem. Als specialist in het beheer, de realisatie en/of implementatie van systemen van ONS, het toonaangevende ECD in Nederland, zijn wij er trots op om organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun processen. Ons team is gespecialiseerd in het koppelen van elke applicatie via Microsoft 365, waardoor een naadloze integratie ontstaat die de workflow vereenvoudigt en de productiviteit verhoogt. 

Wil je ontdekken hoe onze maatwerkoplossingen jouw organisatie kunnen ondersteunen? Boek dan nu een kennismakingsgesprek met ons team. We kijken graag samen met jou naar de specifieke behoeften van jouw organisatie en bieden advies op maat om te bepalen wat het beste zou werken voor jouw situatie. Met Pragt-Portalise ben je verzekerd van een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften en die de efficiëntie en effectiviteit van jouw organisatie naar een hoger niveau tilt. 

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij werken al jaren samen met Pragt Portalise. Onze hele digitale infrastructuur is op Microsoft 365 en ONS van Nedap gebouwd en dat werkt echt super! Bijkomend voordeel is dat het veilig is en er overal vandaan gewerkt kan worden.
Wat zijn Zorg Applicaties 1
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van ONS

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Interesse in een Quick Scan?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief