Trainingen 1

Trainingen

  • Trainingen

Trainingen waar u verder mee kan

Bij ons staat het ondersteunen van zorgprofessionals centraal. Wij geloven in de kracht van het delen van kennis en vaardigheden om werkprocessen te optimaliseren en de zorgverlening te verbeteren. Daarom bieden wij trainingen aan die specifiek zijn ontworpen voor de zorg- en ICT-sector.

Of het nu gaat om trainingen voor ONS, CarePortal of procesmatig werken, wij staan klaar om u te ondersteunen en op te leiden. Met onze gespecialiseerde trainingen helpen wij u uw vaardigheden te verbeteren en werkprocessen te optimaliseren, zodat u zich volledig kunt richten op het leveren van uitstekende zorg. Wij begeleiden u graag naar meer efficiëntie en effectiviteit in uw dagelijkse werkzaamheden. Bekijk hieronder ons aanbod.

Training Proces/Project matig werken (ICT)

Wij bieden gespecialiseerde trainingen aan op het gebied van procesmatig en projectmatig werken, waarbij onze focus ligt op de zorg en ICT-sector. Daarnaast richten wij ons op het beheer en gebruik van software. Onze trainingen zijn ontworpen om professionals te ondersteunen in het optimaliseren van werkprocessen en het succesvol beheren van projecten, met bijzondere aandacht voor de specifieke behoeften en uitdagingen binnen de zorg en ICT.

Training ECD ONS voor gebruikers

Wij bieden gespecialiseerde trainingen aan voor het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) ONS, gericht op gebruikers. Onze trainingen zijn ontworpen om zorgprofessionals vertrouwd te maken met de functionaliteiten en mogelijkheden van het ECD ONS, zodat zij efficiënter en effectiever kunnen werken. Met onze ondersteuning kunnen gebruikers de software optimaal benutten, wat bijdraagt aan verbeterde zorgverlening en administratieve processen.

Training ECD ONS voor applicatiebeheerders

Onze trainingen voor applicatiebeheerders van het ECD ONS zijn ontworpen om diepgaande kennis en vaardigheden te bieden. Deze trainingen richten zich op het beheer en de optimalisatie van de ECD ONS-omgeving, zodat applicatiebeheerders effectief kunnen bijdragen aan de ondersteuning en verbetering van de dagelijkse zorgprocessen.

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?