Onze eigen zorgapplicaties 1

Onze zorg applicaties

  • Onze eigen zorgapplicaties

Ontdek de kracht van onze eigen ontwikkelde applicaties

Bij Pragt Portalise zijn wij toegewijd aan het verbeteren van de zorgsector door innovatieve oplossingen te bieden die dagelijkse processen eenvoudiger en efficiënter maken. Met behulp van Microsoft PowerApps hebben wij een reeks applicaties ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om diverse zorgprocessen te optimaliseren.

Onze op maat gemaakte applicaties zijn het resultaat van uitgebreide kennis van de zorgsector en een diepgaand begrip van de unieke uitdagingen waarmee zorgverleners dagelijks worden geconfronteerd. Dankzij deze krachtige tools kunnen zorgprofessionals zich meer richten op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige zorg aan hun cliënten. Bekijk hieronder het aanbod van applicaties die wij aanbieden.

Microsoft_Power_Apps_29

Incidenten melden MIC | MIM

Wil jij het proces rondom monitoring en opvolging van meldingen van incidenten rondom cliënten (MIC) en/of medewerkers (MIM) zo goed mogelijk stroomlijnen? Onze software biedt ondersteuning!

Met onze software kunnen incidenten gemakkelijk worden gemeld en geanalyseerd in de bestaande digitale kantooromgeving zoals Microsoft 365. Vanuit de app kunnen bovendien verbetersuggesties worden gedaan en verbetermaatregelen worden gemonitord. Door verbeterprocessen digitaal te ondersteunen houden medewerkers focus op kwaliteit en verbetering binnen hun dagelijkse werkprocessen.

SkyKick

Back-up voor M365, SharePoint, Outlook en OneDrive Skykick

Volledige Microsoft 365-gegevensbescherming

Portalise Cloud Backup biedt volledige bescherming van uw gebruikersgegevens in de volledige Microsoft 365-productiviteitssuite.

Via krachtige zoek- en herstelmogelijkheden kunnen gegevens teruggebracht worden naar de oorspronkelijke locatie en zelfs naar een specifiek tijdstip.

Maak een back-up van uw volledige Exchange-mailbox zoals e-mails, agenda’s, taken en contactgegevens,

Maak een back-up van uw SharePoint en OneDrive omgevingen

Klik hier voor meer info over SkyKick.

microsoft-365-logo

Informatie verzamelen en tonen Documenten beheer

Stel je eens voor: je gebruikt SharePoint voor de opslag van documenten; hierin plaatsen jij en je collega’s regelmatig informatie. Daarnaast bewaar je allerlei documenten in OneDrive, communiceer je met je collega’s via Teams en plaats je zo nu en dan wat op Yammer. Microsoft Delve maakt het makkelijker door jou de meest relevante informatie uit verschillende bronnen te tonen. Je hoeft namelijk geen titels van documenten waaraan je vaak werkt te onthouden. Ook hoef je niet steeds te zoeken naar collega’s met wie je vaak contact hebt.

Microsoft Delve toont je de meest interessante content en personen uit alle Office 365 bronnen die je gebruikt. Op die manier worden een heleboel Office 365-applicaties aan elkaar gekoppeld, waardoor je perfect in staat bent om het maximale uit Office 365 te halen.

Portalise-icoon-roze_handtekening

Kennis en informatie delen Facilitair beheer

Wil jij het proces rondom het melden en opvolgen van gebruikerservaringen zo goed mogelijk stroomlijnen? Facilitise biedt uitkomst!
Facilitise is een powerapp die het beheer van facilitaire meldingen ondersteunt. Storingen en overige gebruikerservaringen kunnen eenvoudig worden gemeld en (op)gevolgd.

De app is super gebruikersvriendelijk. Na het scannen van een QR-code komt de melder (reporter) in een mobiele en intuïtieve interface waarin de melding kan worden aangemaakt. De ontvanger van de melding (agent) kan de melding vervolgens vanuit de app toewijzen, volgen en de afronding ervan terugkoppelen.

Het dashboard geeft managers inzicht in de opvolghistorie en daarmee input voor eventuele verbetermaatregelen, waarvoor we overigens ook een app hebben ontwikkeld: Qualitise

Microsoft To Do

KISS Bedrijfsapplicaties

Keep it simple, stupid (KISS) 

Het verbeteren van doelmatigheid en het stroomlijnen van processen in de zorg draagt bij aan een betere werkomgeving voor zorgverleners. Door processen te vereenvoudigen en te automatiseren, kunnen zorgverleners zich meer richten op het leveren van hoogwaardige zorg en minder tijd besteden aan administratieve taken en andere niet-kernactiviteiten. Dit kan leiden tot een hogere tevredenheid onder zorgverleners en een betere werk-privébalans, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een hogere kwaliteit van zorg.

Microsoft PowerAutomate

Telefonie proces automatiseren De Power van VoiP

Overstappen naar Voice over IP levert veel voordelen op. Zo kun je met VoIP wereldwijd en naar ieder nummer bellen voor een vast bedrag per maand. Dit gaat allemaal via jouw internetverbinding. Daarnaast ben je locatie onafhankelijk omdat het VoIP account gekoppeld is aan jouw toestel. Zo kun je flexibeler werken doordat je altijd en overal bereikbaar bent. Zo zijn er veel voordelen die VoIP telefonie heeft voor jouw organisatie. Een van de bekendste is de mogelijkheid om een bel plan op te stellen met een keuzemenu voor optimale bereikbaarheid van de organisatie. 

Microsoft PowerApps

Gemakkelijk apps bouwen Microsoft Power Apps

De applicatie Power Apps geeft je de mogelijkheid om applicaties snel en gemakkelijk op maat te ontwikkelen. Power Apps biedt standaard bouwblokken die je kunt gebruiken om zelf een applicatie in elkaar te zetten. Net als bij Power Automate in Office 365 heb je bij Power Apps geen specifieke programmeerkennis nodig.

Daardoor kun je snel met deze slimme tool aan de slag. De mogelijkheden voor het bouwen van applicaties zijn zo goed als eindeloos. Zo kun je een app bouwen waarmee medewerkers tickets over problemen kunnen indienen. Of je bouwt een app voor de tijdregistratie van medewerkers of eentje voor het voorraadbeheer. Er zijn een heleboel sjablonen beschikbaar, die jou bij het bouwen van een applicatie ondersteunen. Bovendien integreert Power Apps fantastisch met andere applicaties van Office 365, waardoor je gemakkelijk koppelingen met (bijvoorbeeld) SharePoint, Power BI en Teams kunt maken.

Microsoft Project

Stroomlijn Verbeterprocessen

Wil jij het proces rondom monitoring van KPI’s en opvolging van verbetermaatregelen zo goed mogelijk stroomlijnen? Portalise helpt!
In onze powerapp kunnen prestatie indicatoren worden bijgehouden en afgezet tegen vooraf gedefinieerde normen. Vanuit de app kunnen bovendien verbetersuggesties worden gedaan en verbetermaatregelen worden gemonitord. Door verbeterprocessen digitaal te ondersteunen houden medewerkers focus op kwaliteit en verbetering binnen hun dagelijkse werkprocessen.

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?