Sinds 2007 helpen wij organisaties digitaliseren!

Pragt Portalise is Kennispartner én ICT-specialist

In 2007 is Portalise onder de naam CarePortal gestart. In samenwerking met een aantal zorgondernemers zijn we toen begonnen met de ontwikkeling van een Elektronisch Cliënten Dossier in de cloud. Voor het eerst was er een systeem dat specifiek werd ingericht vanuit de behoefte van een (kleinschalige) zorgondernemer. Onze opzet was en is nog steeds uniek in Nederland.

Dit was een schot in de roos! Door de constante vraag vanuit de zorg om ook een breder pallet van producten op het gebied van Microsoft Office 365 te leveren heeft CarePortal zich verder kunnen ontwikkelen van product leverancier tot volwaardige IT partner voor kleinschalige woonzorg- en thuiszorgorganisaties in Nederland.

Inmiddels zijn we veel meer dan een service provider voor de zorg en bedienen we niet alleen zorgorganisaties maar ook het midden- en kleinbedrijf (MKB) evenals verenigingen en stichtingen. 

In 2023 zijn we gefuseerd met Pragt Consultancy. Om deze reden hebben we onze naam aanpast in Pragt Portalise. Al onze software oplossingen en powerapps reiken wij aan via een portaal. Centraal en overzichtelijk. Natuurlijk hebben we nog steeds een speciale band met de zorg. Dat was en blijft onze eerste liefde!

Wij begrijpen hoe een organisatie écht werkt

Wij weten uit ervaring hoe medewerkers binnen organisaties beter kunnen samenwerken door processen te automatiseren en te controleren. Slimme cloud-oplossingen kunnen helpen om besparingen te realiseren. Daarnaast ondersteunen en ontzorgen we medewerkers in hun technische uitdagingen zodat iedereen zich kan focussen op datgene waar zij goed in zijn. Dat brengt naast een hogere productiviteit vooral ook meer werkplezier!

Training en klantcontact
Office 365 Consultant
Operations & Helpdesk

Eenvoudig en veilig samenwerken

Focus op wat echt belangrijk is voor je organisatie!

Wij helpen het MKB met het automatiseren van bedrijfsprocessen

 

Bij Pragt Portalise geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Ze ontstaan door ‘gewoon’ aan de slag te gaan en elke dag een stapje vooruit te zetten. Dit betekent in de praktijk dat we voortdurend op bezig zijn met kennisoverdracht, nieuwe ideeën en oplossingen die het werk van organisaties vooral makkelijker en beter maken.

Applicaties moeten aan de hoogste kwaliteit voldoen maar ook altijd eenvoudig, veilig en toegankelijk zijn. Zo zorgen we er voor dat jij je kan focussen op waar je goed in bent en je werk zo leuk en gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt!