ONS Nedap QuickScan

Maak nu gebruik van onze gratis en vrijblijvende QuickScan

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Snel vinden wat je zoekt via onderstaande Inhoudsopgave

Welke processen willen wij inzien? Input-, output- en vervolgproces

In de QuickScan onderzoeken we verschillende bronnen, waaronder:

  1. Uitval van declaraties vóór de daadwerkelijke indiening.
  2. Afkeuringen van declaraties na indiening.

 

Door een grondige analyse en interpretatie van deze gegevens, met betrekking tot de redenen voor uitval en afkeuring, kunnen we de oorzaken herleiden naar verschillende facetten van de organisatiestructuur:

  1. Registratie- en verwerkingsprocessen.
  2. Software (ECD) en de bijbehorende koppelingen.
  3. Menselijke aspecten, inclusief kennisniveau en capaciteit.

 

Onze output omvat niet alleen een gedetailleerde analyse met cijfermatige gegevens, maar ook een concreet verbeterplan. Dit plan omvat alle benodigde stappen om van de huidige situatie (IST) naar de gewenste situatie (SOLL) te evolueren, inclusief een GAP-analyse. Bovendien richten we KPI’s in waarmee alle verbeteringen kunnen worden gemonitord en gemeten.

Interessant voor

Na onze QuickScan heb je meer inzage in de maandelijkse zorgdeclaraties

In overleg kunnen wij het verbeterplan doorvoeren als projectplan. Als de verbeteringen resultaat geven zien we aan de KPI’s dat daarmee ook de financiële informatievoorziening betrouwbaarder wordt. We zien dan o.a.:

Minder uitval

Minder afkeur (meer first time right declaraties)

Onze QuickScan zorg voor Minder uitval en afkeuringen