Suite | Nedap

Nedap Healthcare Implementatiepartner

Het ECD Ons van Nedap Healthcare is een integrale software-suite voor de zorg. Dagelijks gebruiken meer dan 1.500 zorginstellingen in Nederland dit elektronisch cliëntendossier (ECD).

Samen vereenvoudigen we de administratieve taken van zorgprofessionals waardoor er meer tijd voor zorg overblijft.

Wij zijn als onafhankelijke, zelfstandige en gespecialiseerde IT consultant implementatiepartner van Nedap en op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en updates van Ons.

Snel vinden wat je zoekt via onderstaande Inhoudsopgave

Aandacht voor de werkprocessen

Bij implementaties en verbeteringen richten we ons eerst op de (primaire en ondersteunende) processen. Als processen goed zijn overdacht en beschreven is het veel eenvoudiger om de software in te richten.

Pragt Portalise beschikt over brede kennis op het gebied van zowel primaire zorg- als ondersteunende processen. Sinds 2007 adviseren en ondersteunen wij gemeenten en zorgaanbieders bij de inrichting van hun processen en software.

Wij bieden kennis, capaciteit (extra menskracht) en projectondersteuning in de optimalisatie van zorg- en financiële processen alsmede software met als uiteindelijk doel een betrouwbare informatievoorziening.

Een overzicht van de functies van Ons Suite

De voordelen van uitbesteding aan ons Shared Service Center

Indien u uw administratie zoals zorgdeclaratie, financiële administratie, salarisadministratie of HRM wenst uit te besteden zijn wij u graag van dienst. U heeft dan op dit gebied geen administratieve last meer en kunt zich bezighouden met het primaire proces, het leveren van de best mogelijke zorg.

Wij zorgen ervoor dat al uw zorg declaraties op tijd en correct worden ingediend aan de hand van duidelijke afspraken. U betaalt alleen een vast bedrag per cliënt per maand.

“We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Pragt Portalise”