Facilitair beheer

Stroomlijn Meldingen van gebruikerservaringen

Wil jij het proces rondom het melden en opvolgen van gebruikerservaringen zo goed mogelijk stroomlijnen? Facilitise biedt uitkomst!
Facilitise is een powerapp die het beheer van facilitaire meldingen ondersteunt. Storingen en overige gebruikerservaringen kunnen eenvoudig worden gemeld en (op)gevolgd.

Snel vinden wat je zoekt via onderstaande Inhoudsopgave

Zet in op Gebruikersgemak

De app is super gebruikersvriendelijk. Na het scannen van een QR-code komt de melder (reporter) in een mobiele en intuïtieve interface waarin de melding kan worden aangemaakt. De ontvanger van de melding (agent) kan de melding vervolgens vanuit de app toewijzen, volgen en de afronding ervan terugkoppelen.

Het dashboard geeft managers inzicht in de opvolghistorie en daarmee input voor eventuele verbetermaatregelen, waarvoor we overigens ook een app hebben ontwikkeld: Qualitise

Interessant voor

Creëer Overzicht en rust

Omdat zowel melder als agent continu op de hoogte zijn van de status van de melding creëert de app overzicht en rust. De melder weet dat zijn melding is opgepakt. De beheerder weet dat de partner aan wie de melding is toegewezen de melding heeft ingepland en de partner kan gemakkelijk zijn werkzaamheden terugkoppelen.

Tevredenheid Voorkom dat wensen klachten worden