Nedap ONS voor zorgorganisaties

De zorg heeft geweldige oplossingen nodig

Optimaliseer uw zorgomgeving met Nedap ONS

Het elektronisch cliëntendossier (ECD) van ONS is speciaal voor u als zorgprofessional ontwikkeld. Met ONS maakt u het beheer van administratieve taken eenvoudiger, waardoor er meer tijd overblijft voor de zorgverlening.

Als partner van Nedap ONS hebben we expertise in de diverse diensten die ONS te bieden heeft. Zo kunnen wij u ondersteunen door middel van onze Support Helpdesk app voor al uw vragen over ONS, het uithanden nemen van uw administratieve- en declaratie lasten binnen ONS en het succesvol implementeren en inrichten van de software.

Wij werken al jaren met het ECD van Nedap ONS. Daarnaast hebben wij onze declaratie- en zorgadministratie aan de experts van Pragt Portalise uitbesteed! Hierdoor kunnen wij onze tijd efficiënt richten op de zorg, met meer handen aan het bed.
ONS Quick Scan 1
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Enkele voorbeelden van de handige tools die ONS biedt

ONS Dossier

Met ONS Dossier werkt u efficiënt samen vanuit één centraal dossier, waardoor u altijd volledig op de hoogte bent van de actuele situatie en alle belangrijke informatie. Of u nu ambulant in de wijk werkt, op een woongroep bent of in meerdere teams zit, u heeft overal toegang toe. Enkele handige functies van ONS Dossier die de integrale samenwerking tussen verschillende disciplines in de zorg vereenvoudigen:

 • Dagoverzicht: Vanuit het zorgplan snel inzicht krijgen in de zorg die vandaag en morgen aan een cliënt verleend moet worden.
 • Klinimetrie: In één oogopslag inzicht in de voortgang van uw cliënt. Eenvoudig meetinstrumenten invullen en verschillende meetresultaten bekijken en vergelijken.
 • Kwaliteitsmonitor: Verzamelt alle kwaliteitsgerichte taken in het dossier en geeft deze weer in een handig overzicht.

ONS Administratie

ONS Administratie is het centrale systeem voor het beheren van cliënt- en medewerkersgegevens. Het ondersteunt alle applicaties binnen ONS® en verzorgt urenregistratie, facturatie en declaraties. Hier vindt u een groot deel van de inrichtings- en configuratiemogelijkheden van ONS.
Belangrijke functies zijn:

 • Aanmaken van financiers en financieringsvormen (o.a. WMO, WLZ, PGB)
 • Administreren en factureren
 • Beheer van berichtenverkeer (o.a. WLZ, WMO, JW)
 • Koppeling met VECOZO via een Berichtenbox
 • Volledig geautomatiseerde zorgregistratie

Financieel Dashboard

Het financieel dashboard binnen ONS biedt gedetailleerde informatie over financiële gegevens die leiden tot declaraties en facturen. Het fungeert als een flexibele gegevensbrowser waarmee je eenvoudig gegevens kunt filteren en analyseren.
U krijgt snel inzicht in:

 • Niet gedeclareerde financiële boekingen
 • Declaratie- en facturatieoverzicht
 • Factuuroverzicht per debiteur, declaratiestroom en AGB-code

Naast de uitgebreide financiële functies biedt ONS nog veel meer handige tools en apps, zoals Planning & Roosteren, het Medewerkersportaal, ONS Berichten en nog veel meer. Bezoek de website van NEDAP ONS om alle voordelen en mogelijkheden te ontdekken.

Snel je informatievoorziening op orde krijgen met De ongekende kracht van ONS

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

 

Maak nu gebruik van onze gratis en vrijblijvendeQuickScan

Portalise Microsoft 365 cloud provider

Weten wat werken met ONS kost?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Wil je beter worden in je werk? Ontvang onze ONS tips

Speciaal voor medewerkers die de fijne kneepjes van ONS willen leren kennen hebben we een tips samengesteld. Je ontvangt iedere week handige tips die je gelijk kan toepassen zodat jij kan versnellen op de werkvloer!