De zorg heeft geweldige oplossingen nodig

Wij ondersteunen de declaratie processen met behulp van de beste software

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Wij werken al jaren met het ECD van Nedap ONS. Daarnaast hebben wij onze declaratie- en zorgadministratie aan de experts van Pragt Portalise uitbesteed! Hierdoor kunnen wij onze tijd efficiënt richten op de zorg, met meer handen aan het bed.
ONS Quickscan 1
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

De ongekende kracht van ONS

Het kan voorkomen dat u niet zeker bent over de efficiëntie van uw processen of dat er misschien fouten in de inrichting van uw software/systeem zitten. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan rondom de uw zorgadministratie en financiële informatievoorziening. Daarom bieden wij voor Nedap ONS klanten een gratis QuickScan aan, waarin wij kijken of we eventuele knelpunten kunnen identificeren.

Hoe gaan we te werk?

Zodra u aangeeft interesse te hebben in onze QuickScan zullen wij contact met u opnemen voor het aanleveren van extra informatie. Op basis van uitvallijsten, afvallijsten, en andere financiële bronnen kunnen wij voor een gedetailleerd rapport opstellen waarin u inzicht krijgt in de registratie, administratie , configuratie van de ONS-software en daarbij de kwaliteit van uw declaratieproces. In dit overzicht zullen we met u bespreken of er daadwerkelijk verbeterpunten zitten en hoe we deze samen kunnen oplossen. Dit kan variëren van tips tot het verwijzen naar onze andere diensten, waarin we samen streven naar de meest passende oplossing voor uw zorgorganisatie.

Portalise Microsoft 365 cloud provider

Weten wat werken met ONS kost?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Wil je beter worden in je werk? Ontvang onze ONS tips

Speciaal voor medewerkers die de fijne kneepjes van ONS willen leren kennen hebben we een tips samengesteld. Je ontvangt iedere week handige tips die je gelijk kan toepassen zodat jij kan versnellen op de werkvloer!