Nedap ONS 1

Uw zorg is onze zorg

  • Nedap ONS

Pragt Portalise ontzorgt en ondersteunt zorgorganisaties in haar digitale processen

Als zorgorganisatie staat u voor talloze uitdagingen, zoals het stroomlijnen van uw zorgadministratie, het beheren van VECOZO en het efficiënt afhandelen van declaraties. Ook kunnen er vragen of onduidelijkheden ontstaan rondom het alledaagse gebruik van ONS en/of Microsoft 365.

Vandaar dat wij graag voor u klaar staan. Met onze onderstaande services bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft of u kunt zelfs volledige diensten aan ons uitbesteden. Onze diensten worden aangeboden tegen maandelijkse tarieven, zodat u altijd een eerlijke prijs betaalt. Bekijk hieronder onze services en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zorgorganisatie te optimaliseren.

Bent u nog niet zo bekend met ONS Nedap?
klik hier voor meer informatie.

ECD en ICT-support

Ontdek onze ECD en ICT-support helpdesk app, speciaal ontworpen om u snel en efficiënt te ondersteunen bij alledaagse vragen en problemen. Met deze app staan wij altijd klaar voor onze cliënten, en kunt u zelf de status en voortgang van je aanvragen monitoren. De app is eenvoudig te gebruiken en onze experts lossen (technische) problemen binnen uw ECD en ICT-systemen snel en doeltreffend op.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze diensten? Neem dan contact met ons op.

Applicatiebeheer

Bent u nog niet volledig bekend met alle details van de Nedap Ons software of heeft u momenteel nog geen volledig overzicht van de mogelijkheden? Wij staan klaar om u te helpen bij het functioneel beheer, waarbij we structurele ondersteuning bieden om Ons optimaal te benutten. Een applicatiebeheerder speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van alle processen binnen ONS. Deze persoon is verantwoordelijk voor het beheren van de softwaretoepassingen binnen je organisatie en is belangrijk voor de volgende aspecten:

  • Het is essentieel dat alle kernprocessen in ONS, zoals cliëntenadministratie, urenregistratie, een efficiënt declaratieproces en een goede dossiervoering, naadloos aansluiten bij de IT-omgeving. Dit zorgt ervoor dat alle processen soepel verlopen.
  • Daarnaast voeren applicatiebeheerders regelmatig controles uit om te garanderen dat de applicaties correct functioneren. Ze monitoren de prestaties, analyseren mogelijke fouten en lossen deze op.

 

Wij kunnen u ondersteunen bij het applicatiebeheer op basis van een maandelijks tarief. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Zorgadministratie en Declaratiebeheer

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in het ondersteunen van zorgorganisaties binnen ONS bij alle aspecten. Vanaf het moment dat indicaties via het berichtenverkeer binnenkomen, tot het verwerken van de desbetreffende declaraties, wij zorgen ervoor dat alles correct en tijdig wordt afgehandeld. Hierdoor kunnen zorgorganisaties zich richten op hun kerntaken, wetende dat hun financiële processen in goede handen zijn. Enkele voorbeelden wat wij voor u kunnen overnemen:

  • Het verwerken van uw berichtenverkeer (VECOZO) in ONS
  • Het invoeren en verwerken van indicaties, mutaties en zorgadministratie (productie)
  • Maandelijks verwerken en opsturen van declaraties, waarbij u elke maand een overzicht ontvangt over uw financiën
  • Het oplossen van eventuele uitval- en afvallijsten gedurende het declaratieproces, zodat u geen missende declaraties meer

 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze diensten? Neem dan contact met ons op.

QuickScan

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaard declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Daarom bieden wij voor Nedap ONS klanten gratis een QuickScan aan. Deze QuickScan geeft u een gedetailleerd rapport waar u inzicht krijgt in de registratie, administratie en configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturaties. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Nadat eventuele knelpunten geïdentificeerd zijn kunnen we samen kijken naar een passende oplossing hoe wij deze voor u kunnen oplossen. Maak nu gebruik van onze gratis en vrijblijvende QuickScan door u hieronder aan te melden:

Implementatie en Maatwerk

Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij de implementatie van het ECD van ONS Nedap. We bieden maatwerk en zorgen ervoor dat het systeem perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Eerst inventariseren we de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie. Op basis van deze inventarisatie richten we ONS zo in dat het volledig aansluit bij uw werkwijze. Als u al gebruik maakt van een ander ECD, ondersteunen wij u bij de migratie naar ONS en passen we uw werkprocessen aan om optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten van ONS. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat de implementatie van ONS soepel verloopt en uw organisatie optimaal profiteert van het nieuwe systeem.

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?