Jouw ICT & Admin zijn onze Zorg!

Al 15 jaar helpen wij kleinschalige zorginstellingen met het draaiend houden van hun organisatie. Zo kunnen deze instellingen zich concentreren op hun operationele zorg en hoeven ze niet na te denken over beheer, ict en adminstratie van clienten.

Hoe doen we dat?

We werken met ondersteunings-abonnementen. Dit zijn jaarabonnementen die je per maand betaalt. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de hulp die je wenst. Wil je support op ICT of met je beheer van je ECD of wil je ook dat jouw zorgadministratie voor jou gedaan wordt? Kijk hieronder hoe het werkt.

Kies het Microsoft Business Abonnement dat bij je past

Microsoft Business Aanbod 1

Business Basis: (125 euro/maand)

Microsoft 365 ondersteuning incl.24/7 support app.

Microsoft Business Aanbod 1

Business Advanced: (199 euro/maand)

Basis + Microsoft 365 applicatie beheer en ondersteuning. Intranet en documenten beheer en ondersteuning

Microsoft Business Aanbod 1

Business Premium: (349 euro /maand)

Advanced + Premium back-up services PowerApps support* SSO ONS support* IT-beveiliging inrichting en management in M365

Microsoft Business Aanbod 1

Business Platinum (prijs op aanvraag)

Business Premium + Premium support op hard- en software VoIP support*

Een ECD is je aorta van je zorg. Ondersteunde applicaties zoals Microsoft, Sharepoint of Outlook zijn vitaal om vervolgens alles sytemenen en applicaties op elkaar aan te laten sluiten. Pragt-Portalize is gespecialiseerd in het beheer en de realisatie en/of implementatie sytemen van ONS (marktleider NL), simpelweg het beste ECD van Nederland en koppelt elke applicatie via Microsoft 365 aan elkaar. Boek nu een kennismakingsgesprek zodat we voor jou kunnen kijken wat het beste zou werken.

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij werken al jaren samen met Pragt Portalise. Onze hele digitale infrastructuur is op Microsoft 365 en ONS van Nedap gebouwd en dat werkt echt super! Bijkomend voordeel is dat het veilig is en er overal vandaan gewerkt kan worden.
Microsoft Business Aanbod 5
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van ONS

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Interesse in een Quick Scan?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief