ICT beheer EN Zorgadministratie voor kleinschalige zorginstellingen uitbesteden?

Al 15 jaar helpen wij kleinschalige zorginstellingen met het draaiend houden van hun organisatie. Zo kunnen deze instellingen zich concentreren op hun operationele zorg en hoeven ze niet na te denken over beheer, ict en adminstratie van clienten.

Het Total Service Abonnement van Pragt-Portalise

Steeds meer cliënten kiezen bij ons voor het totaal pakket. Waarom? Omdat ICT en vaak ook met name de declaratie van de zorgverlening zeer specifieke kennis bevat die simpelweg niet iedereen binnen een organisatie zo maar beheerst of wenst te doen.

Ons Total Service Abonnement uitgelegd (Platinum)

Met een Total Service Abonnement van Pragt-Portalise maak je je niet meer zorgen over je zorgadministratie (clientadministratie + declaratie). Wij regelen dat voor je! Geen extra personeel of lange respons of eerst een offerte.

Voor een vast bedrag per maand staan we je bij met onze jarenlange expertise enerzijds via Ons ECD en anderzijds via Vecozo, I Sociaal domein en alle wetgeving of regels per gemeente of zorgkantoor. Daarnaast regelen we alle techniek voor je met behulp van onze partnerhships of eigen ontwikkelde applicaties.

Wij zijn daar om je snel en doelmatig te helpen en kijken graag mee.

Het Total Service Abonnement (Platinum) is per definitie maatwerk en gaan we eerst samen naar de behoefte kijken.

Klik hieronder voor een afspraak, dan kunnen we kijken wat passend voor jouw situatie is.

Tijd te kort – Weinig kennis – Beheervraagstukken maar niet weten waar je terecht kunt – Geen zin om zelf te doen – Iemand aannemen of uitbesteden

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij werken al jaren samen met Pragt Portalise. Onze hele digitale infrastructuur is op Microsoft 365 en ONS van Nedap gebouwd en dat werkt echt super! Bijkomend voordeel is dat het veilig is en er overal vandaan gewerkt kan worden.
Jouw Platinum Partner 1
Sandra Xhofleer
DGA Warm Hart Zorghuizen

Snel je processen op orde krijgen met De ongekende kracht van ONS

Wanneer zorgaanbieders aangeven twijfels te hebben over de financiële informatievoorziening binnen hun organisatie, of moeite hebben om deze informatie correct te verwerken, staan wij paraat om een eenvoudige en snelle analyse uit te voeren op basis van de QuickScan. Hiermee helpen wij u om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen, zodat uw financiële processen weer vlekkeloos verlopen.

Wij begrijpen het belang van een overzichtelijk en betrouwbaar declaratieproces en streven naar efficiëntie en controle. Onze QuickScan biedt u een gedetailleerd inzicht in de registratie, administratie, configuratie van de ONS-software en de kwaliteit van uw declaraties en/of facturatie. Hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de betrouwbaarheid van uw financiële informatievoorziening.

Interesse in een Quick Scan?

Wij kennen onze klanten en bieden een

een persoonlijke benadering

Aanmelden nieuwsbrief