Implementatie & Zorgadvies 1

Implementatie & Zorgadvies

  • Implementatie & Zorgadvies

De implementatie van het ECD

Een Elektronisch Cliëntendossier (ECD) biedt essentiële voordelen voor zorginstellingen, waaronder verbeterde zorgkwaliteit door gestructureerde patiëntgegevens, efficiëntere werkprocessen, betere communicatie tussen zorgverleners, nauwkeurige registratie en rapportage. Dit alles leidt samen tot een betrouwbaar cliëntvolgsysteem, duidelijke informatievoorziening en kennisdeling.

Daarbij is het wel van belang dat uw ECD goed is ingericht. Bij onze dienstverlening staat maatwerk centraal. Onze specialisten zijn expert in het implementeren van ONS, waarin wij op basis van uw specifieke wensen en vereisten vertalen deze naar een geconfigureerde versie van ONS die naadloos aansluit op uw werkprocessen.

Indien u momenteel al een ander ECD gebruikt, kunnen wij u ook assisteren bij de soepele overgang naar ONS.

Laten we het advies eens bekijken als een op maat gemaakt pak

Bij Pragt Portalise bent u aan het juiste adres voor advies en ondersteuning. Of u nu een nieuwe locatie opent of al meer dan drie locaties hebt, wij kunnen u eenvoudig helpen met uw vragen.

We begrijpen het belang van een goede helpdesk. Met de juiste helpdesksoftware kunnen we uw organisatie stroomlijnen. U bepaalt zelf hoeveel ondersteuning u nodig heeft op basis van de intensiteit en frequentie van hulpvragen. Pragt Portalise staat voor u klaar, zowel op locatie als op afstand.

Bij Pragt Portalise bieden we advies dat perfect past bij uw specifieke situatie. Net zoals een maatpak op maat wordt gemaakt, stemmen we ons advies af op uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om applicatiebeheer, helpdeskondersteuning of andere zorggerelateerde vraagstukken, wij zorgen ervoor dat het advies naadloos aansluit bij wat u nodig hebt.


Dus, als u op zoek bent naar advies dat als een maatpak past, staan we voor u klaar!

Bel gerust voor een afspraak dan bespreken wij graag met u uw individuele wensen.

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?