Applicatiebeheer 1

Applicatiebeheer

  • Applicatiebeheer

Functioneel Applicatiebeheer

Functioneel applicatiebeheer is een essentieel vakgebied. Bij voorkeur werkt een applicatiebeheerder op locatie en fungeert hij of zij als de schakel tussen de technische beheerder en de gebruikers. Een functioneel applicatiebeheerder maakt het verschil door samen met zorgverleners te kijken naar hun behoeften en deze te vertalen naar functionele eisen en beschikbare opties. Daarnaast speelt de applicatiebeheerder een cruciale rol als tussenpersoon tussen de applicatieleverancier en de gebruikers. Het doel is om een strategisch partnerschap te creëren en zo optimaal aan de behoeften te voldoen.

Bij Pragt Portalise bieden we functioneel beheerders op afstand aan. Welke voordelen kan dit voor u opleveren?

Flexibiliteit

Een externe functioneel beheerder kan flexibeler zijn qua werktijden en beschikbaarheid. Dit is handig bij het ondersteunen van gebruikers buiten reguliere kantooruren.

Schaalbaarheid

Op afstand kunnen meerdere systemen tegelijkertijd worden ondersteund, waardoor de capaciteit wordt vergroot.

Technologie

Moderne tools voor externe toegang en communicatie stellen een functioneel beheerder in staat om snel problemen op te lossen en vragen te beantwoorden zonder fysiek aanwezig te zijn.

Specialisatie

Pragt Portalise is gespecialiseerd in zorgapplicaties, met name in ONS Nedap en Microsoft 365 ZorgApps.

Onze voortdurend bijgewerkte kennis en ervaring bij klanten stellen ons in staat om problemen eerder te herkennen en diepgaande expertise op te bouwen.

Technisch Applicatiebeheer

De technisch applicatiebeheerder is de ICT-expert die ervoor zorgt dat systemen goed worden beheerd en onderhouden. Bedrijfsprocessen en doelen veranderen voortdurend. Als applicatiebeheerder zorgt u ervoor dat de applicatie meegroeit met de trends binnen de organisatie en breder met de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op IT-gebied.
U voorziet in de veranderbehoeften vanuit de business door nieuwe functionaliteiten te configureren, nog voordat eindgebruikers weten dat iets mogelijk is.

Bij Pragt Portalise bieden we beide functies in een Service Level Agreement (SLA): Functioneel ONS applicatiebeheer.

Service Level Agreement (SLA)

Is onze belofte over de kwaliteit van de dienstverlening.

U wilt ONS zo efficiënt mogelijk gebruiken, maar soms loopt u net even vast. Omdat ONS eenvoudig lijkt voor een superuser zien we in veel gevallen dat na de implementatie van de zorgsoftware het contact tussen de zorginstelling en de businesspartner vermindert.

Dit betekent dat u een waardevolle bron van kennis en ondersteuning verliest. Stel u voor: urgente vragen, nieuwe ontwikkelingen of snel advies over het applicatiebeheer van ONS. U wilt niet urenlang zoeken naar oplossingen, toch?

Bij Pragt Portalise begrijpen we dit. Onze specialisten van ONS staan klaar om met u te sparren. Een kort telefoontje kan vaak binnen 5-15 minuten uw probleem oplossen, zodat u snel weer verder kunt met andere belangrijke zaken.

Samenwerken om ONS optimaal te benutten is bij ons het devies.

Neem gerust contact met ons op voor professioneel applicatiebeheer. We helpen uw organisatie graag!

Microsoft 365

Wilt u weten hoe maatwerk voor uw organisatie er uitziet?